Profile number 105430

Kleinschalig goed renderend marketing bureau

18/10/2022 Date added

Located in

Gelderland

Also interesting for this region (s)

Overijssel

General information

Sector

Service industry

Type of company

Advertising agency

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 250.000 - € 500.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Het betreft een fris marketingbureau die in de huidige B.V.-vorm 3 jaar bestaat en bekend staat als een duurzaam bureau met doordachte strategie en creativiteit.  Gedreven door efficiënte marketing en technologie heeft het bedrijf zich als startup gespecialiseerd in circulair innoveren en duurzaam ondernemerschap ten dienste van zowel bedrijven met een duurzaam product als bedrijven die meer zichtbaarheid wensen te geven aan hun duurzaamheidsinitiatieven om zo een nieuwe - veelal jongere dynamische - doelgroep aan te trekken.  De founder/ondernemer/eigenaar is een echte innovator die de afgelopen jaren succesvol gewerkt heeft aan een stevige basis in de bedrijfsprocessen en bestendige winstgevendheid waardoor de nieuwe eigenaar goed in staat wordt gesteld het bedrijf voort te zetten en in korte tijd op te schalen. De eigenaar wil zijn aandacht in de nabije toekomst volledig gaan vestigen op een nieuw door hem inmiddels opgericht bedrijf.  Hij is nu op zoek is naar een opvolger om het bedrijf verder te laten groeien en de aandacht te geven die het verdient om op te schalen.


Company activities

De aangeboden diensten bevinden zich op het gebied van merkstrategie, marketing automation, digitale marketing, content marketing, social media en growth marketing tot creatieve campagnes, met krachtige sustainability en innovatieve technologieën die morgen het verschil moeten maken voor het opbouwen van een waardevolle relatie met hun “sustainable” doelgroep en in die context een competitief voordeel ontwikkelen.


Unique selling points

De ondernemer is 100% eigenaar van de aandelen. Hij is eenvoudig vervangbaar (zonder omzetverlies) maar werkt nu nog parttime in het bedrijf. De onderneming is niet afhankelijk van de ondernemer hetgeen de onderneming eenvoudig overdraagbaar maakt. Het internationale personele team werkt grotendeels remote en bestaat uit 4 personen in hun eigen specialisatie; mediaspecialist, grafisch designer en een copywriter (freelance). Iedereen werkt vanuit zijn/haar eigen “kantoor aan huis omgeving”. 


Other

Het netwerk van de onderneming biedt veel commerciële groeikansen waardoor het bedrijf in korte tijd is op te schalen; ook op internationaal niveau. Door het internationale karakter van het bedrijf, kunnen klanten worden geworven over de hele wereld, waarbij de focus nu nog vooral op Nederland en Europa ligt. Ook medewerkers worden internationaal geworven waardoor er geen gebrek zal zijn aan gekwalificeerd personeel. De investering is vooral interessant voor een (strategische)ondernemer met een marketing achtergrond die veel voldoening haalt uit B2B (marketing)werk en het leuk vindt om zelf (deels) mee te werken in en aan het bedrijf. Of een financiële koper/ investeerder die direct een goed rendement op zijn investering wil behalen en bijvoorbeeld zijn/haar eigen team erop zet (buy and build strategie). De potentiële koper dient voldoende affiniteit met de branche te hebben en over voldoende financiële middelen te beschikken.  


Kleinschalig goed renderend marketing bureau
Region
Gelderland
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
250.000 - 500.000
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

  • Enter your e-mail address below
  • If it is already known, log in or click on forgot password
  • Then fill in the response form and send it
  • We check your response and send it to the provider
  • The provider will contact you within 7 days
  • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

  • Ask your questions
  • Indicate where your interest comes from
  • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.