Profile number 107444

Mode bedrijf - bruidsmode in Noord-Nederland

31/01/2024 Date added

Located in

Noord-Nederland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Clothing store

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De onderneming betreft een van de bekendste bruidsmodezaken in het Noorden en heeft in de loop der jaren een uitstekende naam opgebouwd in deze nichemarkt, met uitstekende reviews en een sterke online aanwezigheid. De klanten komen uit heel Noord-Nederland en daarbuiten.

Het bedrijf is klaar voor de toekomst en toe aan de volgende stap. In verband met de leeftijd van de ondernemers wordt het bedrijf nu in de verkoop gezet.


Unique selling points

De zaak is 2 jaar geleden verhuisd naar een nieuwe locatie (hoekpand met optimale exposure door veel raamoppervlak) met voldoende parkeerplaatsen direct en naast de deur. 

De zaak is met stijl ingericht en beschikt over een uitstekende collectie van de meest gerenommeerde bruidsmode leveranciers in het midden en hoge segment. Het is de enige bruidsmodezaak in Noord-Nederland met een sterk gevarieerde collectie in de hogere prijsklasse € 2500,- tot € 4000,-


Other

Verkopers zijn op zoek naar creatieve en gedreven ondernemers of een ondernemersechtpaar. Het liefst met de nodige ervaring in de (bruids)mode en sterk in social media, die de mogelijkheden van dit bedrijf onderkennen en de zaak met nieuwe frisse ideeen naar het volgend niveau gaan tillen.

De toekomstige nieuwe eigenaren krijgen een bedrijf in handen, klaar voor de toekomst, met een sterke positie en veel potentie in deze niche markt.

Vloeroppervlakte 245 vierkante meter, inclusief kantoortje, toiletten en magazijn. Het betreft een huurpand. Transactievorm: in nader overleg.

Overige informatie wordt uitsluitend vertrouwelijk verstrekt, na kennismaking.


Photos
Mode bedrijf - bruidsmode in Noord-Nederland
Region
Noord-Nederland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
100.000 - 250.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.