Profile number 107953

Toonaangevend opleidingsbureau in Personal & Professional Organizing

21/05/2024 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Service industry

Type of company

Training / education

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

De onderneming is al meer dan 15 jaar actief in vakgebied van het trainen en opleiden van professional organizers. De trainingen worden zowel live als online gegeven, waarbij de laatste jaren de online component steeds verder toeneemt (en ook nog meer rendement oplevert). De eenmanszaak werkt met een team van loyale freelance trainers en is daardoor flexibel in haar kosten. De ondernemer wenst de onderneming over te dragen aan een opvolger die de basis van deze onderneming benut om de verdere potentie optimaal te benutten.


Company activities

De aangeboden onderneming betreft een specialist in het professioneel (re)organiseren van woonruimtes, thuisadministraties en planningen en verzorgt uitstekend beoordeelde opleidingen, trainingen en 1-op-1 coaching trajecten. 

De klantenkring bestaat uit young en senior professionals, die vakinhoudelijk opgeleid willen worden, en particuliere huishoudens die op genoemde vlakken 1-op-1 ondersteuning nodig hebben. De onderneming is sterk online gedreven en heeft een goed functionerend marketingapparaat, dat zorgt voor een stabiele en jaarlijks groeiende flow van leads. 

De ondernemer is zelf dagelijks nog actief, maar kan de werkzaamheden eenvoudig overdragen aan een opvolger en/ of het team. Dit al naar gelang de wensen van koper. 

De onderneming werkt landelijk en is gevestigd in Midden Nederland. 


Unique selling points

De aangeboden onderneming heeft een schat aan kennis en ervaring, die is vastgelegd in een beproefde methodiek, (online) opleidingen, diverse (hand)boeken en honderden blogs. Er ligt een stevig curriculum wat voor zowel bestaande aanbieders van educatie alsmede andere ondernemers met een affiniteit voor coaching en ontwikkeling interessant is. Door een vertaling van het lesmateriaal naar bijvoorbeeld Engels, Duits of elke andere taal zou er een hele nieuwe doelgroep aangesproken kunnen worden.

De onderneming haalt haar omzet voornamelijk via haar website, die al jaren een bestendige stroom van bezoekers heeft. Daarnaast beschikt de onderneming over een kwalitatief goede mailinglist die een aantal keer per jaar met commercieel succes wordt aangeschreven.  


Other

De ondernemer in deze heeft de wens dat een opvolger de fundamenten van het bedrijf benut om de business verder uit te bouwen om zelf een volgende stap in het leven te kunnen maken richting pensioen en andere hobby's. De ondernemer staat ervoor open om de onderneming warm over te dragen.

De onderneming heeft in 2023 een omzet behaald van ongeveer 252.000 euro met een resultaat voor ondernemersbeloning van 178.000 euro.

Deze onderneming is geschikt voor een MBI kandidaat of ondernemers uit de educatieve, coaching/ training sector (of aanverwant) die hun curriuculum en klantenbestand verder willen uitbreiden.


Toonaangevend opleidingsbureau in Personal & Professional Organizing
Region
The Netherlands
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
To be agreed
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

  • Enter your e-mail address below
  • If it is already known, log in or click on forgot password
  • Then fill in the response form and send it
  • We check your response and send it to the provider
  • The provider will contact you within 7 days
  • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

  • Ask your questions
  • Indicate where your interest comes from
  • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.