Profile number 108243

Broodjeswinkel Heythuysen

12/08/2024 Date added

Located in

Limburg

General information

Sector

Leisure

Type of company

Coffee shop

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Volledig nieuw ingerichte zaak, perfect centraal gelegen lunchroom aan een prachtig horeca plein in het centrum van Heythuysen.

Ligging; Heythuysen ligt tussen de steden Weert en Roermond. Deze zaak ligt op een zichtlocatie aan de doorgaande weg midden in het centrum van Heythuysen. Aan de voorzijde is een groot terras aanwezig.

Het centrum met o.a. landelijke winkelketens en een mix van lokale winkeliers is geliefd bij het winkelend publiek. Deze locatie is direct gelegen achter de Albert Heyn en trekt vele passanten, zowel lokaal als vele toeristen, mede door diverse campings en een groot vakantie- en recreatiepark in de directe omgeving.

In het centrum vinden vele evenementen plaats: naast de wekelijkse markt vinden er door het jaar heen diverse activiteiten plaats zoals de Vrijmarkt en de Jaarmarkt.

Heythuysen heeft ook een rijk sport- en verenigingsleven, naast de sportvelden is er ook een zwembad gevestigd.


Company activities

De zaak is onderdeel van een landelijke franchise keten met ca. 40 zelfstandige franchisezaken welke allen op strategische locaties zijn gevestigd en voorziet in de behoefte van rijk belegde broodjes, soepen en maaltijden die als halffabrikaat vanuit de keukens van de Van Melik Food Groep worden aangeleverd en verder afgebakken worden in de vestigingen. Dit tegen vriendelijke prijzen maar met uitstekende marges waardoor de franchisenemer een goed jaar resultaat kan behalen met de volledige ondersteuning vanuit de formule.

De totale vloeroppervlak beslaat ca. 140 m2 en de publieksruimte telt ca. 45 stoelen en samen met een separate to go ruimte en counter waar de gasten kunnen afhalen beslaat dit ca. 77 m2. Er is voldoende werkruimte achter de goed geoutilleerde counter (ca. 25 m2) waar de bereiding plaats vindt, in een open ruimte. In de achtergelegen werkruimte (ca. 25 m2) is de spoelkeuken gesitueerd met opslag en koel- en vriesruimte. Gescheiden toiletten (ca. 10 m2) zijn achterin de zaak gesitueerd. Plattegrond treft u in de brochure aan.


Unique selling points

Het ruime terras van ca. 230 m2 telt ca. 55 zitplaatsen en bevat naast ruim opgestelde tafels en stoelen ook diverse loungesets waar het heerlijk toeven is.

Alle apparatuur is in nieuwstaat en van bouwjaar 2023 en is perfect onderhouden van uitsluitend topmerken binnen de horeca. Zo beschikt deze over o.a. 2 nieuwe combisteamer ovens en een koel- en separate vriescel, doorschuifvaatwasser en high end blender t.b.v. de shakes en smoothies en een 2 pistons koffiemachine. Er is niets bespaard op het mooie en kwalitatief hoogstaande interieur en apparatuur. U krijgt volledige inzage in interieur- en verbouwingskosten 2023.


Other

Deze vestiging betreft een eigen filiaalbedrijf van de formule en wordt gevoerd door een bedrijfsleider en medewerkers.
Na de opening van deze prachtige zaak door de formule is het nu tijd om deze zaak over te dragen aan een kandidaat die deze zaak nog verder kan uitbouwen met de volledige ondersteuning van de formule waarbij met de goede start de eerste hobbels en afschrijvingen zijn genomen. U neemt een turn key bedrijf over dat geheel up to date is volgens de nieuwste styling en hoge normen waarbij u in de nabije toekomst niets meer hoeft te investeren.


Broodjeswinkel Heythuysen
Region
Limburg
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
100.000 - 250.000
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

  • Enter your e-mail address below
  • If it is already known, log in or click on forgot password
  • Then fill in the response form and send it
  • We check your response and send it to the provider
  • The provider will contact you within 7 days
  • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

  • Ask your questions
  • Indicate where your interest comes from
  • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.