Profile number 108368

MBI / Investeerder gezocht voor hoogwaardige dienstverlener in de Veiligheidsbranche

16/09/2024 Date added

Located in

Noord-Holland

Also interesting for this region (s)

All of the country

General information

Sector

Service industry

Type of company

Business services

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De oprichter is een zeer ervaren en gespecialiseerde recherche-expert en betrokken geweest bij internationale onderzoeken van ernstige misdrijven. Sinds 1997 heeft hij zich zelfstandig gevestigd als adviseur voor bedrijven in diverse sectoren.
Het bedrijf is in zijn huidige vorm actief sinds 2006 en is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid een vergunning verleend voor het uitvoeren van rechercheonderzoeken.

Met een sterke marktnaam is in de loop der jaren een mooie en gedegen (inter)nationale klantenkring opgebouwd.
Er zijn contracten afgesloten met belangrijke en grote (internationale) marktpartijen, o.a. in de sectoren: Vitale infrastructuur, Energie, ICT, Telecom, Sciene Industry, Human Recource, Onderwijs, Media Entertainment, Zorg- en Financiele dienstverlening.

 


Company activities

Het bedrijf biedt (inter)nationaal Security Risk Management diensten aan zoals o.a.:  

  1. Screenen van integriteit en betrouwbaarheid personen. /// Het screenen van personeel met een hoog risicoprofiel is een specialiteit. Onze screeners zijn getraind door gerenommeerde experts om afwijkend gedrag en mogelijke patronen te detecteren en hierop een gedegen beoordeling te geven omtrent de mogelijke risico’s die dit gedrag met zich meebrengt. 
  2. Recherche onderzoeken. /// Wij zijn actief op verschillende onderzoeksgebieden, zoals fraudeonderzoeken, feiten- en achtgrondonderzoek, onderzoek naar de oorzaak van een verstoorde bedrijfscultuur en grensoverschrijdend gedrag met behulp van onze psychologen.
  3. Risico Management; /// Elke organisatie is uniek en dus maken wij het Security Risk Management traject op maat voor onze opdrachtgever. Stap voor stap helpen wij onze opdrachtgever met het creëren van een veilige werkomgeving.

Unique selling points

Het bedrijf heeft mooie ‘corporate’ klanten, de business propositie heeft de aandacht van het hoger management en is goed geëquipeerd om in de markt van screenen haar vooraanstaande positie uit te bouwen.

Er zijn contracten afgesloten met grote marktpartijen in de diverse sectoren. De verwachting is dat door inbreng van meer kennis en kunde van marketing en sales activiteiten het huidige klantenbestand zich in de komende jaren verder gaat vertalen in meerdere internationale marktpartijen.

Daarnaast zijn de onderzoekers rechercheurs, voormalige inlichtingen officieren, criminologen en psychologen nauw betrokken bij het screenproces. Vanuit deze multidisciplinariteit is een unieke methodiek ontwikkeld welke de onderzoekers ondersteunt met het ontsluiten, opvragen, verzamelen en analyseren van informatie. Middels het uitvoeren van crosschecks op alle beschikbare informatie overzien wij het geheel i.p.v. de afzonderlijke elementen. Derhalve valideren wij niet alleen de informatie maar voeren wij ook daadwerkelijk onderzoek uit om alle signalen op te vangen die mogelijk kunnen duiden op integriteitsrisico’s bij een gescreende kandidaat. 


Other

Kenmerken van de koper:

  1. Een ervaren en zeer succesvol ondernemer, die op zoek is naar  een bedrijf die zich begeeft in een nichemarkt met een hoogwaardige dienstverlenende propositie naar de markt
  2. In hoge mate betrouwbaar, integer en heeft geen strafrechtelijke antecedenten. 
  3. Hanteert gezonde en maatschappelijke waarden en heeft oog voor de mens.
  4. Komt het beste tot zijn recht in een professionele BtB omgeving met mooie klanten, waar reputatie en vertrouwen onontbeerlijk zijn. 
  5. Is sterk in het commercieel uitbouwen van bedrijven met duidelijke focus op de markt en heeft een potentieel netwerk die gebruik kunnen maken van de dienstverlening.
  6. Is een professional met senioriteit die moeiteloos zijn of haar skills inzet om een waardig gesprekspartner op management niveau.
  7. Heeft sterke affiniteit met veiligheid, passie voor ondernemerschap en de commerciele drive om onze dienstverlening te laten groeien.

MBI / Investeerder gezocht voor hoogwaardige dienstverlener in de Veiligheidsbranche
Region
Noord-Holland
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
To be agreed
Get in contact Save to favourites

Interested or more information?

You can get in touch with the profile provider free of charge and without obligation. After entering your e-mail address you can express your interest or request more information. The data requested by us is intended solely for making contact and will therefore be treated discretely by the receiving party.

This is how you get in touch:

  • Enter your e-mail address below
  • If it is already known, log in or click on forgot password
  • Then fill in the response form and send it
  • We check your response and send it to the provider
  • The provider will contact you within 7 days
  • Didn't hear anything after 7 days? Let us know


Accompanying text for provider

  • Ask your questions
  • Indicate where your interest comes from
  • Tell something about your background

Available capital

Please note: financing a business acquisition requires a minimum of 25% own contribution.


This data is only intended for establishing contact. The data is checked by us before we send it to the provider. Responses that are incomplete or contain incorrect information will not be forwarded.

Postal code

Please enter your postal code and house number and the address will be filled in automatically.


E-mail

Make sure you enter the right data, otherwise the owner cannot contact you.

Phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.

Mobile phone number

If we contact you, we will always do so confidentially. Please be sure to enter the right number.


After posting this reaction, an account will be created for you automatically. From here you can easily manage these and any subsequent responses. Create a password below. The password must be at least 6 characters long.