Profile number 65758

Hotel*** in historische Zuid-Hollandse stad

03/07/2018 Date added

Located in

Zuid-Holland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Hotels

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Vanwege de leeftijd van de huidige eigenaar en een gebrek aan opvolging kunnen wij een schitterend driesterrenhotel op een goede stand aanbieden. Het hotel is gelegen op een toplocatie in een middelgrote Zuid-Hollandse stad en op enkele minuten loopafstand van NS station en historisch stadscentrum. Het zeer goed onderhouden onroerend goed maakt onderdeel uit van de transactie. De doelgroep bestaat uit nationale en internationale gasten, zakenmensen en toeristen.


Company activities

Het hotel, wat zich uitstekend leent als eigentijds boutique hotel, omvat ruim 20 comfortabele kamers, een sfeervolle bar en klein restaurant met grote stadstuin, zonnig terras en een eigen beveiligd parkeerterrein. De huidig ondernemer heeft voornamelijk zijn focus gehad op hotelactiviteiten, waardoor er voor een opvolger legio kansen liggen om extra omzetgroei te genereren met bijv. restaurant, recepties, high tea, etc. Ook biedt het perceel voldoende ruimte voor uitbreiding van het aantal kamers.


Unique selling points

Hoge bezettingsgraad Interessante winstbijdrage Direct bereikbaar met auto en openbaar vervoer Eigen beveiligd parkeerterrein OG zeer goed onderhouden Uitbreidingsmogelijkheden van activiteiten Uitbreidingsmogelijkheden kamercapaciteit


Other

Voor dit object komen wij graag in contact met een horecaondernemer, ondernemersechtpaar en/of investeerder. Beschikt u over een eigen vermogen vanaf 150k dan is een onze participatiemaatschappij van harte bereid om het eigen vermogenstekort op de bank eis aan te vullen in ruil voor aandelen. Voor een volledig zelfstandige overname is een minimaal eigen vermogen benodigd van ca. 500k. Neem contact met u op voor een kennismakingsgesprek!


Hotel*** in historische Zuid-Hollandse stad
Region
Zuid-Holland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
1.000.000 - 2.500.000