24/07/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Recreatie en entertainment

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ter overname wordt aangeboden een onderneming actief op het gebied van leisure activiteiten gelegen in een aantrekkelijk toeristisch gebied centraal gelegen in Nederland. 

De onderneming is reeds 15 jaar gevestigd op de huidige – zeer toeristische – locatie, waar zij de  enige aanbieder van verhuuractiviteiten is. In de loop der jaren is een grote naamsbekendheid en sterk lokaal netwerk in de directe omgeving opgebouwd en wordt er nauw samengewerkt met lokale verblijfsaccommodaties en horecazaken.    


Activiteiten van het bedrijf

De activiteiten van de onderneming zijn gericht op de verhuur van fietsen, mountainbikes, e-choppers en vele aan verwante vervoermiddelen, veelal in combinatie met een routekaart en/of spelelement. Doordat de onderneming beschikt over een horecabestemming en -vergunning, kan een additioneel eet- of drankarrangement aangeboden worden. De onderneming bedient jaarlijks circa 12.000 klanten, waaronder zowel particulieren (toeristen, vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, etc.) als de zakelijke sector voor bedrijfsuitjes en teambuilding.  

De locatie heeft een ruime ontvangstruimte voor 30 personen van 50m2, een grote patio en loods  van 200m2. Het betreft een huurlocatie met een huurcontract voor een periode van 5 jaar, met een optie 5 jaar.  

Doordat alle aangeboden activiteiten in eigen beheer zijn en gebruik gemaakt wordt van een online reserveringsysteem waarmee kosten worden geminimaliseerd, kan een stabiele inkomstenstroom (jaaromzet circa € 350.000) met een hoge marge gerealiseerd worden. 


Overig

De huidige eigenaar wenst zijn focus in de nabije toekomst te verleggen naar activiteiten buiten de onderneming. Deze succesvolle onderneming is uitermate geschikt voor een enthousiaste mee werkende ondernemer met een passie voor de toeristische sector. Voor een potentiële overnamekandidaat bieden zich mogelijkheden aan door een intensievere benutting van de horecabestemming en -vergunning. 

Ter overname wordt aangeboden de activiteiten van de onderneming, inclusief activa (circa 175 vervoermiddelen), het klantenbestand bestaande uit een database met 35.000 mailadressen, de goodwill, inventaris, eventuele medewerkers en het huurcontract.   

De vraagprijs voor de onderneming bedraagt € 400.000. De huidige eigenaar beschikt naast de hiervoor omschreven vestiging nog over een elders in de regio gelegen vestiging. Indien gewenst, staat verkoper ervoor open deze locatie eveneens over te dragen, waarmee de overnemende partij mogelijke synergievoordelen kan realiseren.  


Leisure activiteiten met horeca
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

  • Vul hieronder je e-mailadres in
  • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
  • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
  • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
  • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
  • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten


Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

Beschikbaar eigen vermogen

Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.