De exploitatie wordt gevoerd in een goed bereikbaar statig huurpand gevestigd in een mooi appartementsgebouw. Totale oppervlakte 75m2 Het appartement is geschikt om werk en wonen te combineren. De keuken is niet erg groot maar wel goed geoutilleerd en voorzien van alle benodigde apparatuur. Op de diverse reserveringssites scoort het bedrijf zeer goed. Tussen 2014 en 2018 behaalde het bedrijf maar liefst 11 prijzen. In 2017 werd het restaurant gedeelte van het bedrijf gekozen tot de 20 beste privé restaurants van Zuid-Frankrijk. Het restaurant heeft een vast klantenbestand, en vele klanten komen jaarlijks terug.
De overname betreft: Het bedrijfsconcept met alle genoemde activiteiten.
- Bedrijfsinrichting, goodwill, inventaris, handelsnaam, website, facebook pagina, Instagram, reputatie, huur van het pand en overige lopende contracten met lokale-en internationale touroperators
- Medewerkers werken als zelfstandige
- Een bedrijf met enorme groeipotentieel
De onderneming is ideaal voor een koppel of twee vrienden die avontuurlijk zijn ingesteld. Dit is een dynamisch, klein en heel druk bedrijf. Om het stressniveau en de kosten te drukken is een overname door twee personen daarom aan te raden. Verder zijn affiniteit en ervaring in de branche van belang. Daarnaast moet de overnamekandidaat beschikken over een goed zakelijk inzicht. Engelse taal is een vereiste, Frans is niet persé noodzakelijk, maar wel een pré.
Je komt in een gespreid bedje terecht, door intensieve marketinginzet en topprestaties in de keuken is dit bedrijf uitgegroeid tot een van de culinaire leaders in de regio en heeft het hier een zeer groot marktaandeel verworven.
De vraagprijs voor deze onderneming ligt rond de € 220.000. Om dit prachtig bedrijf over te nemen is een eigen vermogen van minimaal € 55.000,- vereist.
Alleen reageren bij serieuze interesse.